Beneficiile utilizarii uleiului de ricin

La ce e bun uleiul de ricin ? Ce vindeca ? La ce se foloseste ?

Uleiul de ricin este un ulei cu proprietati cosmetice. In prospect scrie ca este un produs recomandat pentru ingrijirea parului, calmarea iritatiilor la nivelul scalpului si ingrijirea si curatea pielii.

De exemplu uleiul de ricin imbogatit cu vitamina E este foarte bun pentru vindecarea unghiilor deteriorate si care se rup usor.

Contribuie la stimularea productiei de colagen in piele si astfel ajuta ca pielea sa devina neteda, hidratata si sanatoasa. Se poate folosi si in caz de arsuri solare sau taieturi/rani mici pe piele.

Ulei de ricin cu vit.E
cumpara de aici

Se mai poate folosi si in eliminarea ridurilor si a cearcanelor de sub ochi.

Uleiul de ricin este folosit inca din antichitate in ritualuri de ingrijire si infrumusetare.
Ajuta la ingrijirea, cresterea si regenerarea parului, trateaza cu succes parul deteriorat si firele de par despicate.

Fortifica unghiile, genele.
In cazul in care scalpul are rani, iritatii, uleiul de ricin calmeaza si vindeca zonele cu probleme pentru ca are efect cicatrizant.

Cat costa si unde se poate cumpara ulei de ricin ? O sticla de 100ml Ulei de ricin cu vitamina E are pretul de doar 9-10 lei.

Se gasese online de exemplu la acest site  COMANDA AICI cu  produse bio si naturiste.

Cm se foloseste uleiul de ricin ? Se aplica nediluat o doza mica pe par, piele, gene, inghii. Se poate folosi in compozitia mastilor de par sau pentru scalp, sau in produse cosmetice.

Atentionari! Produsul se tine departe de copii. NU se mananca, nu se consuma intern fiind un ulei doar pentru ingrijire si infrumusetare.!

Cine foloseste deja ulei de ricin ? Este eficient ?  Ceva pareri pro sau contra ? Puteti lasa comentarii sub articol sau pe pagina Fb a site-ului.

Despre comentarii Disclaimer

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *